Informatieavond voor medewerkers C&A

Wilt u meer weten over de seniorenregelingen? Of denkt u er over om eerder met pensioen te gaan? Op 1 november is er weer een informatiebijeenkomst!

In de week van de Pensioen3daagse organiseren we op dinsdag 1 november 2022 om 20.00 uur een digitale informatieavond. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur. We bespreken de seniorenregelingen van C&A én de mogelijkheden om eerder met pensioen te gaan. Bent u medewerker van C&A én 55 jaar of ouder? Dan is deze avond voor u bedoeld.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond informeert Lidy Beute van C&A u over de huidige seniorenregelingen, die vooral bedoeld zijn voor fulltime medewerkers. Natascha Endema van Provisum zal ingaan op de mogelijkheden om uw pensioen eerder in te laten gaan. Werkt u parttime? Dan is met name het verhaal van Natascha interessant voor u.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor deze digitale informatieavond door ons een e-mail te sturen. Wilt u in uw e-mail, uw naam en e-mailadres vermelden waar wij de link voor de bijeenkomst naar toe kunnen sturen. Vermeld u alstublieft ook dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst van 1 november.

Vol = vol

Om zo veel mogelijk op uw vragen in te kunnen gaan, laten we maximaal 30 mensen toe. Toelating gebeurt op volgorde van aanmelding. Zit u bij de eerste 30 aanmeldingen? Dan krijgt u van ons een link waarmee u dinsdagavond 1 november kunt inloggen om deel te kunnen nemen aan de informatieavond.

Voor wie: Als u werkt bij C&A en 55+ bent

Wanneer: dinsdagavond 1 november 2022 om 20.00 uur

Waar: Achter uw eigen computer thuis (via Teams)

Aanmelden: per mail onder vermelding van naam en e-mailadres waarop u de link voor de bijeenkomst wilt ontvangenAlle actuele berichten ›