Informatieavond voor medewerkers C&A (inmiddels VOL)

Wilt u meer weten over de seniorenregelingen? Of denkt u er over om eerder met pensioen te gaan? Op 1 november is er weer een informatiebijeenkomst! Helaas is deze avond al vol. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

In de week van de Pensioen3daagse organiseren we op dinsdag 1 november 2022 om 20.00 uur een digitale informatieavond. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een uur. We bespreken de seniorenregelingen van C&A én de mogelijkheden om eerder met pensioen te gaan. Bent u medewerker van C&A én 55 jaar of ouder? Dan is deze avond voor u bedoeld.

Programma

Tijdens de voorlichtingsavond informeert Lidy Beute van C&A u over de huidige seniorenregelingen, die vooral bedoeld zijn voor fulltime medewerkers. Natascha Endema van Provisum zal ingaan op de mogelijkheden om uw pensioen eerder in te laten gaan. Werkt u parttime? Dan is met name het verhaal van Natascha interessant voor u.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor deze digitale informatieavond door ons een e-mail te sturen. Wilt u in uw e-mail, uw naam en e-mailadres vermelden waar wij de link voor de bijeenkomst naar toe kunnen sturen. Vermeld u alstublieft ook dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst van 1 november.

Vol = vol

Om zo veel mogelijk op uw vragen in te kunnen gaan, laten we maximaal 30 mensen toe. Toelating gebeurt op volgorde van aanmelding. Zit u bij de eerste 30 aanmeldingen? Dan krijgt u van ons een link waarmee u dinsdagavond 1 november kunt inloggen om deel te kunnen nemen aan de informatieavond.

Voor wie: Als u werkt bij C&A en 55+ bent

Wanneer: dinsdagavond 1 november 2022 om 20.00 uur

Waar: Achter uw eigen computer thuis (via Teams)

Aanmelden: per mail onder vermelding van naam en e-mailadres waarop u de link voor de bijeenkomst wilt ontvangenAlle actuele berichten ›