Pensioenoverzichten verzonden

Afgelopen week zijn de Uniforme Pensioenoverzichten (UPO’s) naar alle actieve deelnemers verzonden. Deze UPO’s laten de stand van uw pensioen op 1 januari 2019 zien. De meest recente stand treft

Afgelopen week zijn de Uniforme Pensioenoverzichten (UPO’s) naar alle actieve deelnemers verzonden. Deze UPO’s laten de stand van uw pensioen op 1 januari 2019 zien. De meest recente stand treft u aan op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Hier staan ook de pensioenen die u bij eventuele andere werkgevers heeft opgebouwd.

De inhoud van de UPO’s wordt voorgeschreven door de overheid. Dit is ook de reden dat deze in 2019 uitgebreider is dan voorgaande jaren. Als u vragen heeft over uw UPO kunt u contact opnemen met het pensioenbureau (020-6213 891). U kunt ook kijken of uw vraag voorkomt in het overzicht met meest gestelde vragen over het UPO.

Meer informatie over het door Robeco behaalde rendement bij de B- excedentregeling en/of de vrijwillige aanvullende pensioenregeling vindt u door in te loggen op het deelnemersportaal van Robeco: www.flexioen.nl. Algemene informatie over de ingehouden kosten door Robeco kunt u vinden in de brochure Robeco Flexioen. De specifiek bij u ingehouden kosten treft u aan in uw portefeuille overzicht op het deelnemersportaal van Robeco.

Alle actuele berichten ›