Provisum weer genomineerd voor Award!

Net als vorig jaar heeft Provisum ook dit jaar de laatste ronde gehaald in de strijd om de gouden Award voor Pensioenfonds van het jaar 2021.

Stem ook mee!

Over de award

Elk jaar delen het Financieele Dagblad en Pensioen Pro (platform voor pensioenprofessionals) de Pensioen Pro Awards uit. Dit zijn vakprijzen voor baanbrekend werk in de pensioensector. Ons fonds is voorgedragen voor zo'n vakprijs. Om voor deze vakprijs voor de pensioensector in aanmerking te komen, moet een kandidaat worden voorgedragen. Die voordracht is anoniem. We weten dus niet uit welke hoek we zijn voorgedragen.

Pensioenfonds van het jaar?

Een vakjury heeft een shortlist van drie kandidaten opgesteld, waarbij ze heeft geput uit de inzendingen. Provisum is een van de kandidaten op de shortlist. Dit betekent dat Provisum kanshebber is voor de hoogste onderscheiding die een pensioenfonds kan behalen: de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het jaar’. De jury zegt over Provisum:

Provisum is een klein, maar fijn ondernemingspensioenfonds dat al jaren uitstekend presteert en ook het afgelopen jaar naar buiten trad met prachtige resultaten. Dit C&A pensioenfonds, dat vorig jaar ook al goud won als Pensioenfonds van het jaar 2020, heeft een beleidsdekkingsgraad van 140,3% per eind oktober 2021 en kent geen indexatieachterstand.

De jury zegt: “Dit fonds laat zien dat klein heel mooi kan zijn. Voor deelnemers draait het per slot van rekening om de dekkingsgraad – en die is bij dit fonds hoog. Goede cijfers: een fonds dat doet, wat het doen moet.”

Beslis mee!

De gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het Jaar’ is een publieksprijs. Het publiek mag bepalen welke van de drie kandidaten op de shortlist zich een jaar lang 'Pensioenfonds van het jaar' mag noemen. Stemt u ook mee? U kunt hier uw stem uitbrengen. Dit kan tot maandag 29 november 2021 (tot 16.00 uur)!

Bekendmaking: 9 december

Op 9 december worden de winnaars in de diverse categorieën en de winnaar van de gouden Pensioen Pro Award bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens het Pensioen Pro Jaarcongres dat live vanuit de Koepelkerk in Amsterdam wordt uitgezonden. We houden u op de hoogte!

Alle actuele berichten ›