Voorlichtingsavond C&A en Pensioenfonds Provisum

Wilt u informatie over de mogelijkheden die er zijn om eerder met pensioen te gaan? Of wilt u alles weten over de seniorenregelingen van C&A? Meldt u zich dan aan voor een voorlichtingsavond in Rotterdam.

Wanneer: woensdag 6 november 2019 om 19.00 uur

Waar: C&A filiaal Rotterdam-Centrum, Coolsingel 80, 3011 AE in Rotterdam

De avond is bedoeld voor medewerkers die in ieder geval 55 jaar zijn of ouder. Lidy Beute van C&A zal ingaan op de huidige seniorenregelingen die voornamelijk bedoeld zijn voor fulltime medewerkers. Natascha Endema van Provisum zal ingaan op de mogelijkheden om uw pensioen eerder in te laten gaan. Dit kan met name interessant zijn voor parttime medewerkers. Mis de kans niet om u te laten informeren over deze belangrijke onderwerpen.

Indien er veel belangstelling is zullen wij ook een voorlichting doen in de middag vanaf 16.00 uur.

U kunt zich aanmelden voor de voorlichtingsavond door het versturen van een e-mail aan pensioenbureau@provisum.nl. Wilt u hierbij vermelden dat het gaat om de voorlichtingsbijeenkomst in Rotterdam en aangeven met hoeveel personen u komt. In principe geeft u zich op voor de avond. Graag aangeven of de middagsessie van 16.00 uur voor u ook eventeel mogelijk is.

Foto echtpaar

Alle actuele berichten ›