Wijziging in regelingen bij Robeco

Als u deelneemt aan de vrijwillige aanvullende pensioenregeling en/of aan de excedentregeling dan is de onderstaande informatie belangrijk voor u.

Met ingang van 1 januari 2020 verzorgt ABN AMRO Pension Services de administratie van de beleggingsrekeningen (Flexioen-rekeningen) voor de vrijwillige aanvullende pensioenregeling en de excedentregeling. Robeco heeft hierover een bericht in uw digitale portaal bij Robeco geplaatst.

Als u de door Provisum vastgestelde standaard lifecycles volgt, ontvangt u in januari een persoonlijke brief op uw huisadres met meer informatie. Kort hierop ontvangt u de inloggegevens voor het portaal van ABN AMRO Pension Services. Via dit portaal kunt u uw beleggingen volgen en mogelijk aanpassen. De beleggingen worden 1-op-1 overgezet van Robeco naar ABN AMRO Pension Services. U hoeft hier niks voor te doen.

Volgt u niet de standaard lifecycles, maar heeft u zelf een beleggingsmix samengesteld? Dan ontvangt u nog in december een brief op uw huisadres en inloggegevens voor het portaal van ABN AMRO Pension Services. In de brief staat of u actie moet ondernemen. Enkele beleggingsfondsen komen namelijk in de nieuwe beleggingsomgeving niet meer terug. U kunt dan een keuze maken voor een ander beleggingsfonds. Als u geen keuze maakt, worden de beleggingen in het desbetreffende fonds omgezet in een vergelijkbaar fonds.

Heeft u nog vragen over de overgang van de administratie naar ABN AMRO Pension Services? Neem dan contact op met het pensioenbureau (pensioenbureau@provisum.nl of telefonisch op 020-6213 891) of met ABN AMRO Pension Services (pension.services@nl.abnamro.com of telefonisch op 020-629 8810).

Alle actuele berichten ›