Wanneer kan ik met pensioen?

Bij Provisum kunt u 10 jaar voor de AOW datum met pensioen. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in uw totale inkomsten. Dan kunt u kijken of dit ook financieel haalbaar is. Zodra u uw pensioen laat uitkeren, bouwt u geen pensioen meer op. Tenzij u er voor kiest om voor een deel met pensioen te gaan en voor een deel te blijven werken. Over het gedeelte dat u blijft werken, bouwt u dan nog pensioen op.

Wilt u eerder met pensioen?

Overweegt u om eerder met pensioen te gaan dan uw AOW-leeftijd? Bekijk eens wat de financiële gevolgen zijn voor uw pensioen als u eerder stopt, op mijnpensioenoverzicht.nl. Op deze website logt u in met uw DigiD en vindt u persoonlijke rekenvoorbeelden. Dit zijn schattingen, maar geven wel een beeld van wat u (netto) aan pensioen kunt verwachten. Meer weten?

Vraag ons om een voorstel voor uw pensioen

Gaat u met pensioen dan zijn er verschillende mogelijkheden om uw pensioenuitkering op maat te laten maken. Afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt bij ons altijd een vrijblijvend voorstel met berekeningen opvragen. Dan weet u precies wat eerder met pensioen gaan voor u betekent. En op basis van welke keuze u uw pensioen wilt aanvragen. Wilt u nog geen voorstel, maar heeft u vragen? Neem in beide gevallen contact op met ons op.

Dat kan per mail of bel ons op 020-6213 891.