Geef uw mening over risico's in de nieuwe pensioenregeling

Er komen in ons land nieuwe regels voor pensioenen. Die nieuwe regels hebben gevolgen voor uw eigen pensioenregeling. Uw pensioen gaat nog meer dan nu afhangen van onze beleggingen. Daarom willen we uw mening weten. Die is belangrijk voor ons. Doe daarom mee met ons onderzoek!

Waarom is uw mening belangrijk?

Wij beleggen voor uw pensioen. Dat levert meer op dan sparen. Maar beleggen brengt ook risico’s met zich mee. Hoeveel risico wilt u dat wij voor uw nieuwe pensioenregeling nemen? Dat willen wij graag van u weten. Met het onderzoek verzamelen wij waardevolle informatie die ons helpt bij de uitwerking van de nieuwe pensioenregeling. Nadat u de vragen heeft beantwoord krijgt u een rapport met een korte analyse van uw antwoorden (uw eigen risicoprofiel).

Deelname is heel eenvoudig: vul voor 3 april de vragenlijst in

Het invullen van de korte en eenvoudige online vragenlijst kost slechts 10 minuten van uw tijd. De vragen vindt u hier: enquete provisum.

Wilt u meer weten over het onderzoek? Op onze website en in ons digitale Pensioenbericht vindt u meer informatie.

Hoe werkt het onderzoek?

Uw antwoorden worden samengebracht met de analyses van andere deelnemers. Zo krijgen wij een goed idee wat u en de andere deelnemers van ons verwachten als het gaat om de wijze van beleggen en de daaraan verbonden risico’s. In de nieuwe pensioenregeling zullen wij ons beleid hierop zoveel mogelijk aansluiten.

Hoe beschermen we uw privacy?

Het onafhankelijke bureau Montae & Partners voert dit onderzoek namens Provisum uit. Zij zorgen ervoor dat uw antwoorden niet naar u terug te leiden zijn.

U doet toch ook mee?

Door mee te doen helpt u ons enorm. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons.

Bel 020 – 6213 891 of mail naar info@provisum.nl.

Alle actuele berichten ›