Terug naar Pensioenbericht

Aftrap van onze verjaardagscampagne

Op 11 februari was het dan eindelijk zo ver. De aftrap van onze verjaardagscampagne in de C&A winkel in Almere. Door de sluiting van de winkels kon dat helaas niet eerder. En…..wie weet zijn we binnenkort wel bij jou in het filiaal!

foto Fatiha.jpg

Fatiha Charkaoui heeft als eerste een cadeau van Provisum ontvangen. Ric van der Woude, bestuurslid van Provisum, reikte het cadeau uit. Hij legde tijdens de koffiepauze het doel van de nieuwe campagne uit:

Het is belangrijk dat je al vanaf je 55e weet welke keuzemogelijkheden je hebt als je met pensioen gaat. Veel medewerkers weten niet dat ze misschien wel eerder kunnen stoppen met werken! Bijvoorbeeld door hun pensioen eerder in te laten gaan. Maar onze campagne is ook bedoeld voor jongeren. Zodat ze weten dat ze pensioen opbouwen bij Provisum. Voor hen is pensioen nog ver weg, maar toch is het nu al belangrijk om je partner aan te melden. Dat is voor het partnerpensioen mocht je komen te overlijden.

Iedereen die voor 11 februari jarig is geweest, heeft zijn of haar cadeau per post ontvangen. Een van hen was Wilda Vriends. Ze stuurde ons een foto van haarzelf mét cadeau.

image001 2.jpg