Nominatie Pensioen Pro Award

Pensioenfonds Provisum is genomineerd voor een Pensioen Pro Award. Wij zijn enorm trots op deze nominatie!

Genomineerd blauw.png

Over de award

Elk jaar delen het Financieele Dagblad en Pensioen Pro (platform voor pensioenprofessionals) de Pensioen Pro Awards uit. Dit zijn vakprijzen voor baanbrekend werk in de pensioensector. Ons fonds is voorgedragen voor zo'n vakprijs. Om voor deze vakprijs voor de pensioensector in aanmerking te komen, moet een kandidaat worden voorgedragen. Die voordracht is anoniem. We weten dus niet uit welke hoek we zijn voorgedragen.

Pensioenfonds van het jaar?

Een vakjury heeft een shortlist van drie kandidaten opgesteld, waarbij ze heeft geput uit de inzendingen. Provisum is een van de kandidaten op de shortlist. Dit betekent dat Provisum kanshebber is voor de hoogste onderscheiding die een pensioenfonds kan behalen: de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het jaar’. De jury zegt over Provisum:

Volledige indexatie, sterke reële dekkingsgraad, en dat met een kleine omvang: de ‘honingbij’ in het pensioenveld laat zien dat groter niet altijd beter is. Voorbeeld dat een middelgroot pensioenfonds de zaken ook goed op orde kan hebben. Scoort goed op vele aspecten: risicomanagement, kosten, dekkingsgraad en vooral deelnemerstevredenheid (8,6!). Als ik een deelnemer was, zou ik graag bij dit fonds zitten.

Beslis mee!

De gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het Jaar’ is een publieksprijs. Het publiek mag bepalen welke van de drie kandidaten op de shortlist zich een jaar lang 'Pensioenfonds van het jaar' mag noemen. Stemt u ook mee? U kunt hier uw stem uitbrengen. Dit kan tot maandag 30 november!

Bekendmaking: 10 december

Op 10 december worden de winnaars in de diverse categorieën en de winnaar van de gouden Pensioen Pro Award bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens het Pensioen Pro Jaarcongres dat live vanuit de Koepelkerk in Amsterdam wordt uitgezonden. We houden u op de hoogte!

Alle actuele berichten ›