Pensioen3daagse 2022 – Heb jij je pensioen goed geregeld?

Doe mee aan onze activiteiten. Die houden we tijdens de Pensioen3daagse van 1, 2 en 3 november. Op 4 oktober hebben we er al over geïnformeerd. Aanmelden kan alleen nog voor de activiteit op 3 november. Stuur ons een mail als u hier aan mee wilt doen. Of doe de later goed geregeld test.

LEES MEER

Alvast snoepen van mijn pensioen

Het was een schok toen ze samen met haar collega’s te horen kreeg dat hun filiaal in Vlaardingen definitief gaat sluiten. Tot Emmie van den Bos (1960) besloot met Provisum te bellen.

LEES MEER

Waarom 55 jaar een kantelpunt is

Vanaf 55 kunt u met pensioen. Tenminste volgens onze pensioenregeling. Maar kunt u dat wel betalen? De meeste mensen gaan daarom later met pensioen. Maar 55 is wel een goed moment om u te verdiepen in wat u allemaal kunt kiezen voor uw pensioen.

LEES MEER

Eind september is onze beleidsdekkingsgraad 149,9%

De beleidsdekkingsgraad is nog net niet door de 150% grens heen. Door gedaalde beurskoersen is de maanddekkingsgraad iets gedaald. Dit heeft nog niet gezorgd voor een daling van de beleidsdekkingsgraad want dat is een gemiddelde van de laatste 12 maanden.

LEES MEER

Wat betekent onze naam Provisum?

Antwoord op de pensioenvraag van de maand augustus

Provisum bestaat bijna 80 jaar. Ons pensioenfonds is in de Tweede Wereldoorlog opgericht. De familie Brenninkmeijer vindt het belangrijk om te zorgen voor haar C&A medewerkers.

LEES MEER

Wat voor soort pensioenregeling hebben sociale partners gekozen?

De nieuwe pensioenvraag van de maand

  • Een regeling met een solidariteitsreserve
  • Een regeling waarin u veel zelf keuzes moet maken
  • Een regeling met een premie die verschilt per leeftijd
  • Weet ik niet
LEES MEER

17 november organiseert de VVGP lunchbijeenkomsten

De Vereniging van Gepensioneerden van Provisum (VVGP) organiseert op 11 locaties in het land een lunch. Voor de regio Arnhem is dat op woensdag 16 november. Meer informatie vindt u op de website van de VVGP. Klik hierom het interview met de voorzitter terug te lezen.