Wat doen wij tijdens de Pensioen3daagse?

De Pensioen3daagse is dit jaar op 1, 2 en 3 november. Deze landelijke actie heeft als doel iedereen meer te laten nadenken over zijn of haar pensioen. Want pensioen is je hele leven actueel. Doe mee met onze activiteiten.

1 november – Werkt u bij C&A én wilt u minder werken en/of eerder met pensioen?

Dinsdagavond 1 november om 20.00 uur . Dan leggen wij u in een gratis online bijeenkomst de verschillende keuzes uit die u kunt maken voor uw pensioen. Ook leggen we de C&A seniorenregelingen uit. Deze sessie is inmiddels vol. Houd de website en het Pensioenbericht in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

LEES MEER

2 november – Provisum komt naar u toe tijdens de Pensioen3daagse

Woensdag 2 november bezoeken we een C&A filiaal om iemand die jarig is en 58 wordt in het zonnetje te zetten. Misschien wel bij u in het filiaal. Eerder dit jaar waren wij al op bezoek in Almere.

LEES MEER

3 november – Update nieuwe pensioenregeling

Donderdagavond 3 november om 20.00 uur praten Lidy Beute en Joost van Engers u in een gratis online bijeenkomst bij over de stand van zaken over het nieuwe pensioenstelsel.

LEES MEER

Wees snel met aanmelden

U kunt zich alleen aanmelden voor 1 en 3 november. Er is een beperkt aantal plaatsen. Dus vol=vol. U kunt zich per mail aanmelden. Wilt u bij het aanmelden duidelijk vermelden of het om 1 of 3 november gaat? Dan weten wij voor welke bijeenkomst(en) wij u de link moeten sturen.