Doet u mee met onze activiteiten?

De Pensioen3daagse is dit jaar op 7, 8 en 9 november. Het doel van deze landelijke actie is om iedereen meer te laten nadenken over zijn of haar pensioen.
Want pensioen is je hele leven actueel.

Prijsvraag tijdens de Pensioen3daagse van 7, 8 en 9 november

Dit jaar hebben we een leuke prijsvraag. De winnaar krijgt een cadeaubon. Daarnaast organiseren we drie online-bijeenkomsten en iedere dag een spreekuur over een ander onderwerp. Houd hiervoor de website tijdens de Pensioen3daagse in de gaten.

7 november – U werkt bij C&A én wilt misschien minder werken?

Of zelfs eerder met pensioen? Dinsdagavond om 20.00 uur leggen wij u uit hoe het werkt. Dat doen we in een gratis online-bijeenkomst. De C&A seniorenregelingen komen ook aan bod. Schrijf u snel in voor deze bijeenkomst, want vol=vol.

LEES MEER

8 november – Update nieuwe pensioenregeling voor werknemers

In een gratis online-bijeenkomst praten Lidy Beute en Joost van Engers u bij over de nieuwe pensioenregels en onze nieuwe pensioenregeling op woensdagavond om 20.00 uur. Helaas kunnen zij u dan nog niet vertellen wat dit voor u persoonlijk betekent.

LEES MEER

9 november – Update nieuwe pensioenregeling voor gepensioneerden

Ook als u al met pensioen bent krijgt u te maken met de nieuwe pensioenregels en de nieuwe pensioenregeling. Op donderdagavond om 20.00 uur praten Lidy Beute en Joost van Engers u in een gratis online-bijeenkomst bij. Helaas kunnen zij u dan nog niet vertellen hoe uw persoonlijke pensioen gaat worden.

LEES MEER

Wees snel met aanmelden

U kunt zich aanmelden voor 7, 8 of 9 november. Er is een beperkt aantal plaatsen. Dus vol=vol. U kunt zich per mail aanmelden. Wilt u bij het aanmelden duidelijk vermelden of het om 7, 8 of 9 november gaat? Dan kunnen wij u de link voor de juiste bijeenkomst(en) sturen.